×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR ENGINEERING PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you an
Engineering professional?
Join Eng-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Eng-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Won't show the result ?

Won't show the result ?

Won't show the result ?

(OP)
Hy

I have created 3 variables in Mathcad and conected them with Pro/Engineer. 2 are from mc2proe and 1 is proe2mc.

It works ok, but when i open mathcad file it doesn't shov me the result enymore, it only shows litle black squares.(see attachment picture)
When I click on Format/Result and change it from 2 decimales to 2 it shows all results. But when I write new variable then it doesn't show it, an i do Format/Result change and then it shows it.

This happens only when I do MC-Proe integration.

I am bothering with this for days so if anyone could help my I would be very thankful.

RE: Won't show the result ?

fic,

You might try hitting F9 or Ctrl+F9 (which is the 'Calculate' command in Mathcad)

Peter

RE: Won't show the result ?

(OP)
Peter,
yes Ctrl+F9 works but it's irritating pressing it every f***ing 5 min
I don't wont to touch anything in my calculations because than I will have to pres Ctrl+F9
and as the file grows it is getting slower and slower and slower to regeeeeeeeeeneraaaaaaaaate

 
David,
I saw that before but I don't think its that because it happened on three different computers I tried
 

RE: Won't show the result ?

(OP)
hy

I solve the problem
Install ProE Wildfire 5.0 M010 and regenerate analysis

by and thanks
 

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Eng-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Eng-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Eng-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Eng-Tips and talk with other members! Already a Member? Login



News


Close Box

Join Eng-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical engineering professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Eng-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close