×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR ENGINEERING PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you an
Engineering professional?
Join Eng-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Eng-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

NX ROUTING ELECTRICAL FORMBOAR

NX ROUTING ELECTRICAL FORMBOARD MISSING COMPONENT by DTS1969
Posted: 27 Sep 21

Hi all
new user here and i need some help.
Created an harness assembly (NX 12) that utilizes connectors and backshells. Backshells are seperate parts from the connectors. When i go to formboard application the backshells do not appear???. I ran my spline paths from the connectors through the backshells. I also tried to run spline paths from backshells and then the formboard does not show the connectors???. All parts have been qualified. Any help would be greatly appreciated.
Thanks
Dave

Back to Siemens: UG/NX FAQ Index
Back to Siemens: UG/NX Forum


My Archive


News


Close Box

Join Eng-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical engineering professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Eng-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close