Log In

Come Join Us!

Are you an
Engineering professional?
Join Eng-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Eng-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here


Response Speed of 'End Point' etc.

Response Speed of 'End Point' etc.

Response Speed of 'End Point' etc.

I'm an occasional user of DS and have wonder if my issue is a common one. When I'm drawing a line, or other tool, it seems like I have to wait in the vicinity of an 'end point', 'midpoint', etc. label to show. Or at least to wave my pointer around a bit. Plus they don't always show up. My computer isn't the fastest dog around, but it's not the slowest either (see attachment). Any thoughts?

I usually have either Polar or Ortho on, esmap on, and sometimes etrack. Sometimes these seem to work against each other, but I guess I figure that as I get experience using them.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Eng-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Eng-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Eng-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Eng-Tips and talk with other members!


Close Box

Join Eng-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical engineering professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Eng-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close